Logo

Camembert, nødder og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
2 danske camembert fra Kirk Søvind
500 g blandede nødder
½ kg økologisk rørsukker
1 dl Malibu kokoslikør
1 I friskpresset appelsinsaft
50 g flydende glukose
 
Skær camemberten ud i 4 lige store dele og flæk dem igennem på tværs.
Karamelliser 400 g rørsukker, hæld Malibu på og kog ind.
Tilsæt 7 dl appelsinsaft og 300 g nødder og kog lidt ind.
Karamelliser resten af sukkeret og tilsæt resten af appelsinsaften.
Træk gryden væk fra varmen og tilsæt glukose.
Kør de sidste 200 g nødder til granulat på en blender og vend dem i appelsin­sukkermassen efter afkøling.
Kør til sorbet på en ismaskine.
 
Læg nødde-appelsin-Malibumasse i lag med camembertstykkerne og øs lidt sirup over osten.
Glaser i ovnen ved 160º i et par minutter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?