Logo

Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Citruscarpaccia:
1 grape
1 blodgrape
2 mandariner
1 appelsin
1 blodappelsin
1 blad gelatine
5 mynteblade
 
Blodappelsincreme:
2 æggeblommer
1 dl letpisket fløde 38%
1 blad gelatine
2 blodappelsiner
30 g rørsukker
 
Citruscarpaccio: Fileter citrusfrugterne og læg dem i en lille terrin. Udblød gelatinen iiskoldt vand og smelt den i citrussaften.
Hæld i terrinen med mynteblade.
Stil terrinen på frost og skær den lige inden servering i ultratynde skiver på en pålægsmaskine,
Blodoppelsincreme: pisk æggeblommerne med rørsuk­ker og legér med kogt saft fra appelsinerne.
Udblød og smejt gelatinen, vend den i cremen ag bland forsigtigt med flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsiner i karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarksouffle med salvie-is og hindbær-rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med balsamico eddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os