Logo

Caribisk banandessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 bananer
1,3 dl brun rom
1 dl smeltet smør
1 dl rørsukker
¾ tsk stødt allehånde
½ dl citronsaft

Bananerne skrælles, halveres og flækkes, anbringes et ovnfast fad. Resten af ingredienserne røres sammen og hældes på bananerne, som vendes i lagen et par gange.
De bages dækket med folie i ovnen på 190°C ca. 10 min, til de er møre.
Hertil Caribisk bradepandekage i smalle skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her