Logo

Caribisk banandessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 bananer
1,3 dl brun rom
1 dl smeltet smør
1 dl rørsukker
3/4 tsk stødt allehånde
1/2 dl citronsaft

Bananerne skrælles, halveres og flækkes, anbringes et ovnfast fad. Resten af ingredienserne røres sammen og hældes på bananerne, som vendes i lagen et par gange.
De bages dækket med folie i ovnen på 190°C ca. 10 min, til de er møre.
Hertil Caribisk bradepandekage i smalle skiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage med banan - bananfromageSpændende bananfromage med hvid chokolade. Fromage er oprindeligt fra Norditalien og laves...
• Chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta på limeblade med limesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem hindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os