Logo

Cassata - is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. vaniljeis
50 g mørk chokolade
25 g mandler
25 g marcipan
2 spsk kirsebær fra glas uden væde
2 spsk rosiner
1 spsk kirsebærlikør
Hakket chokolade
 
Hak chokolade, mandler, marcipan og kirsebær groft.
Rør isen blød (må ikke smelte) og tilsæt de øvrige ingredienser.
Smag til og frys straks.
Server pyntet med hakket chokolade.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?