Logo

Cassata - is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. vaniljeis
50 g mørk chokolade
25 g mandler
25 g marcipan
2 spsk kirsebær fra glas uden væde
2 spsk rosiner
1 spsk kirsebærlikør
Hakket chokolade
 
Hak chokolade, mandler, marcipan og kirsebær groft.
Rør isen blød (må ikke smelte) og tilsæt de øvrige ingredienser.
Smag til og frys straks.
Server pyntet med hakket chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærvacherinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os