Logo

Charmerende klassiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)

Bær efter ønske
1 dl fløde
50 g flormelis
10 stk ananaskirsebær
50 g chokolade
1 spsk akaciehonning

Blend dine yndlingsbær og vend dem i 1 dl fløde, pisket med 50 g flormelis.
Blend igen med 5 stk ananaskirsebær.
Hæld blandingen i dessertformen.
Pynt med ananaskirsebær.
Træk en chokolade sirup over:
Smelt 50 g chokolade og tilsæt 1 spsk akaciehonning samt 1/2 dl vand og pisk det godt sammen til en jævn sirup.
Dekorér desserten med en tynd stråle.

Alternativt:
Sprøjt blandingen ned mellem de sprøde blade fra ananaskirsebæret, og læg dem i dessertformene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift for fin fløde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgeleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os