Logo

Charmerende klassiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

Bær efter ønske
1 dl fløde
50 g flormelis
10 stk ananaskirsebær
50 g chokolade
1 spsk akaciehonning

Blend dine yndlingsbær og vend dem i 1 dl fløde, pisket med 50 g flormelis.
Blend igen med 5 stk ananaskirsebær.
Hæld blandingen i dessertformen.
Pynt med ananaskirsebær.
Træk en chokolade sirup over:
Smelt 50 g chokolade og tilsæt 1 spsk akaciehonning samt ½ dl vand og pisk det godt sammen til en jævn sirup.
Dekorér desserten med en tynd stråle.

Alternativt:
Sprøjt blandingen ned mellem de sprøde blade fra ananaskirsebæret, og læg dem i dessertformene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her