Logo

Cheesecake med hindbær og rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cheesecake med hindbær og rabarber

 

Rabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt. Til 8 personer.

 

Bund:

200 g digestive kiks

100 g smør

Fyld:

175 g hindbær

250 g mascarpone ost

250 g cremefraiche 38%

3 spsk flormelis

2 dl rabarberkompot

*

Sådan gør du

1. Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.

2. Smelt smørret i en gryde uden at brune.

Tag af komfuret, og rør kagesmuldret heri.

3. Dæk bunden af formen med bagepapir, og fordel kageblandingen heri.

Lad afkøle helt.

Fordel hindbær på bunden.

4. Kom mascarpone og cremefraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal.

Pisk sammen med elpisker til en fast masse.

Fordel cremen på bunden.

5. Pak i film, og stil i køleskab i mindst 3 timer.

6. Fordel rabarberkompot på cremen, og server.

 

Rabarberopskrifter: Har du rabarber i haven, har du også verdens nemmeste dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få det nederste af stilken med. Det er den, der har den bedste smag.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her