Logo

Cherry brandy souffle i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dl mælk
80 g sukker
2 spsk hvedemel
5 æggeblommer
6 æggehvider
1 spsk smør
4 mandler
150 g makroner
kirsebær
flødeskum eller cherry brandy
       
Rør melet ud med lidt kold mælk.
Bring resten af mælken med sukkeren i kog og tilsæt jævningen.
Kog det igennem.
Fjern gryden fra varmen og afkøl det lidt, før æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.
Lad makronerne trække i cherry brandy og vend dem i dejen.
Kom den i den gennemfugtede stegeso og bag souffleen ved 200ºC i 45-50 min.
Smag flødeskum til med cherry brandy og kom evt. grofthakkede mandler i.


Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?