# Ingredienser
8 spsk chiafrø
8 dl kakaoskummetmælk
¼ tsk fint salt
Hindbærpuré:
1 dl sukker
1 dl vand
300 g frosne hindbær
¼ tsk vaniljepulver
Topping:
40 g granatæblekerner
40 g mango
40 mandler
50 g frosne hindbær
* Tilberedning
Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt.
Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen.
Chiabudding skal trække natten over.
Kog sukker op med vand.
Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de
frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver.
Lad det koge op.
Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet
konsistens.
Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka
2 dele budding og 1 del hindbærpuré. Top glassene med granatæblekerner, mango i
tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær. Servér som lækker dessert
eller til fødselsdagsmorgenmad.
Energi pr person: 1818kJ/433kcal. Næring pr 100 g: Protein:
4,0 g. Fedt: 3,5 g. Kulhydrat: 14,0 g.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +