Logo

Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt 

 

# Ingredienser

8 spsk chiafrø

8 dl kakaoskummetmælk

¼ tsk fint salt

 

Hindbærpuré:

1 dl sukker

1 dl vand

300 g frosne hindbær

¼ tsk vaniljepulver

 

Topping:

40 g granatæblekerner

40 g mango

40 mandler

50 g frosne hindbær

 

* Tilberedning

Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt.

Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen.

Chiabudding skal trække natten over.

 

Kog sukker op med vand.

Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver.

Lad det koge op.

Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet konsistens.

 

Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka 2 dele budding og 1 del hindbærpuré. Top glassene med granatæblekerner, mango i tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær. Servér som lækker dessert eller til fødselsdagsmorgenmad.

 

Energi pr person: 1818kJ/433kcal. Næring pr 100 g: Protein: 4,0 g. Fedt: 3,5 g. Kulhydrat: 14,0 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?