# Ingredienser
100 g brun farin
100 g sukker
125 g blødt smør
1 æg
1 tsk vaniljesukker
220 g hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g mørke chokoladechips (eller hakket chokolade)
300 g is, fx vanilje
* Tilberedning
Rør begge slags sukker sammen med smør til det er blødt.
Pisk æg og vaniljesukker i og rør til sidst mel og
bagepulver i.
Pak dejen ind i plastfolie og form den til en tyk pølse på
ca 7 cm i diameter.
Kom dejen i køleskabet i 3 timer eller til næste dag, så den
er helt fast.
Skær dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade med
bagepapir.
Bages i 12-15 min ved 175 °C.
Lad kagerne køle af, før de lægges sammen med en kugle is.
Energi pr person: 2831KJ/677Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
4,9 g. Kulhydrat: 44 g. Fedt: 21,6 g.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +