Logo

Chocolate chip ice cream sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chocolate chip ice cream sandwich 

 

# Ingredienser

100 g brun farin

100 g sukker

125 g blødt smør

1 æg

1 tsk vaniljesukker

220 g hvedemel

1 tsk bagepulver

150 g mørke chokoladechips (eller hakket chokolade)

300 g is, fx vanilje

 

* Tilberedning

Rør begge slags sukker sammen med smør til det er blødt.

Pisk æg og vaniljesukker i og rør til sidst mel og bagepulver i.

Pak dejen ind i plastfolie og form den til en tyk pølse på ca 7 cm i diameter.

Kom dejen i køleskabet i 3 timer eller til næste dag, så den er helt fast.

Skær dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bages i 12-15 min ved 175 °C.

Lad kagerne køle af, før de lægges sammen med en kugle is.

 

 

Energi pr person: 2831KJ/677Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 4,9 g. Kulhydrat: 44 g. Fedt: 21,6 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?