Logo

Choko spread med hasselnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Choko spread med hasselnødder 

 

# Ingredienser

små glas med patentlåg, skoldet og skyllet i Atamon

200 g hasselnødder

150 g mørk chokolade

1,5 dl fløde

50 g smør

½ tsk havsalt

 

Pynt: Hakkede hasselnødder

 

* Tilberedning

Kom hasselnødderne i en bradepande og stil dem i ovnen ved 160 °C i 15-17 minutter, til de er gyldne og skallen begynder at løsne sig.

Kom hasselnødderne i et viskestykke og rul skallen af.

Kom hasselnødderne uden skal i en foodprocessor og kør dem til fintmalet nøddemel.

 

Hak chokoladen fint og kom det i en skål.

Kog fløden op og hæld lidt ad gangen over den hakkede chokolade, mens der røres rundt.

Rør det sammen til det har en ensartet konsistens.

Kom chokoladeblandingen ned til nøddemelet i foodprocessoren, og krydr med havsalt.

Blend det hele sammen til en ensartet masse.

Kom den færdige choko spread i skoldede, atamonskyllede glas.

Pynt med hakkede hasselnødder og sæt låg på. Opbevares på køl.

 

Tips: Brug altid en ren kniv til at tage choko spread med.

 

 

Energi pr person: 1543 kJ/367 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 8 g. Fedt: 47,5 g. Kulhydrat: 17 g

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her