Logo

Chokolade/orangemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g mørk chokolade
30 g flormelis
1 appelsin
3 cl. orangelikør
3 dl piskefløde

Chokoladen smeltes langsomt over et vandbad.
Flormelis sigtes heri og den fintrevne skal samt 2 cl. af saften fra appelsinen røres i sammen med likøren.

Massen afkøles, fløden piskes til let skum, og chokolademassen vendes forsigtigt heri.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Blåbærdessert med pære og hvid chokolademousseIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Mini-orangekræmmerhuse med chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!