Logo

Chokolade/orangemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade
30 g flormelis
1 appelsin
3 cl. orangelikør
3 dl piskefløde

Chokoladen smeltes langsomt over et vandbad.
Flormelis sigtes heri og den fintrevne skal samt 2 cl. af saften fra appelsinen røres i sammen med likøren.

Massen afkøles, fløden piskes til let skum, og chokolademassen vendes forsigtigt heri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her