Logo

Chokolade-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lækker, nærmest chokolade-mousse-agtig konsistens! 
65 g mørk chokolade
½ dl vand
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
¼ liter piskefløde pisket til skum
evt. 1 stiftpisket æggehvide
 
Chokolade brækkes itu og smeltes i vandet over svag varme.
Æggeblommer og sukker røres godt.
Den varme chokolade dryppes i under omrøring.
Massen smages til med vaniljesukker og afkøles.
Den røres blød med lidt af flødeskummet, hvorpå resten vendes i med let hånd. Chokoladecremen fyldes i form og fryses i 3-5 timer.
Rør under indfrysning.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?