Logo

Chokolade-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lækker, nærmest chokolade-mousse-agtig konsistens! 
65 g mørk chokolade
1/2 dl vand
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1/4 liter piskefløde pisket til skum
evt. 1 stiftpisket æggehvide
 
Chokolade brækkes itu og smeltes i vandet over svag varme.
Æggeblommer og sukker røres godt.
Den varme chokolade dryppes i under omrøring.
Massen smages til med vaniljesukker og afkøles.
Den røres blød med lidt af flødeskummet, hvorpå resten vendes i med let hånd. Chokoladecremen fyldes i form og fryses i 3-5 timer.
Rør under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
• Kardinalens hindbærVi har samlet skønne opskrifter på lækre desserter med hindbær lige her. Prøv fx denne...
• Jordbærkoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os