Logo

Chokolade panna cotta med chili og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade panna cotta med chili og jordbær 

 

# Ingredienser

100 g Marabou Prémium 86 %
2½ dl sødmælk
2½ dl piskefløde
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
3 blade husblas
150 g jordbær
½ rød chili

 

* Tilberedning

Bræk chokoladen i stykker og smelt den over vandbad.

Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand.

I en anden gryde blandes sødmælk, piskefløde, sukker og vaniljesukker sammen og varmes op til kogepunktet.

Bland den varme mælkeblanding i chokoladen lidt ad gangen, så chokoladen røres helt ud.

Vrid det meste vand af husblassen og kom den i blandingen.

Sigt den gennem en si og hæld blandingen på portionsglas.

Server med jordbær blandet med lidt finthakket chili.

 

 

Energi pr person: 1301KJ/311Kcal. Næring pr 100 g. Protein: 7 g. Kulhydrat: 18 g. Fedt: 17 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her