Logo

Chokolade skildpadde sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pk.chokolade skildpadder fra Toms
1 dl piskefløde

Hæld piskefløden i en gryde, knus chokoladeskildpadderne ned i fløden og varm massen til chokolade og fløde er smeltet sammen. Klar til servering. Saucen kan laves på forhånd og varmes lige inden serveringen. Laves saucen på forhånd bliver konsistensen tykkere og der skal evt. bruges lidt mere fløde for at få den rette konsistens!

Saucen smager dejligt til vaniljeis og eksotisk frugt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (14 stemmer)
Siden er blevet set 7.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her