Logo

Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Tagliatelle:
100 g hvedemel
100 g italiensk hvedemel tipo 00
100 g Valrhona cacaopulver
1 vaniljestang
2 æg
1 spsk akaciehonning
 
Chokosauce:
1 dl fløde
30 g mørk Valrhona chokolade
 
Hindbærsorbet:
500 g hindbær
½ l. vand
300 g sukker
30 g glukose
1 spsk citronsaft
 
Basilikumcoulis:
200 g sukker
1 dl vand
1 bdt basilikum (gem 4 blade!)
Olie
 
Chokopasta: Ælt en pastadej på de to slags hvedemel, vanilje, æg og honning og lad den hvile 1 time.
Rul dejen ud på en pastamaskine til niveau 6 og kør ud i tagliatelle (bånd).
Hæng pastaen til tørre i en halv time og kog den al dente.
 
Chokosauce: Varm fløden op og tilsæt finthakket chokolade.
Sving tagliatellen i chokoladesaucen lige inden servering og server det lunt.
 
Hindbærsorbet: Kog vand, sukker og glukose til en sukkerlage og køl ned.
Blend lagen med hindbær og citronsaft og si den.
Kør hindbærlagen til sorbet på en ismaskine.
 
Basilikumcoulis: Kog sukker og vand op og køl ned. Blancher basilikum, afkøl og pres fri for væde. Blend basilikum og sukkerlage og si det..
 
Basilikumfrit: Friter 4 basilikumblade i varm olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her