Logo

Chokoladebar med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladebar med nødder

 

# Ingredienser

300 g Marabou Premium Pistachio
2 dl fløde
1 tsk stødt kanel
1 dl valnødder, grofthakket
1 dl pecannødder, grofthakket
1 dl tørrede abrikos, finthakket
1 dl tørrede figner, hakket

 

* Tilberedning

Hak chokoladen groft.

Varm chokolade op i et vandbad.

Rør fløde i og vend de øvrige ingredienser i blandingen.

Vend hele blandingen rundt i chokoladen, så alt fyld er dækket.

Hæld massen i en form på 20x20 cm foret med film.

Lad den køle af til næste dag i køleskabet.

Vend chokoladen ud af formen og skær den i passende stykker.

Opbevares på køl.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 92 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?