
# Ingredienser
300 g Marabou Premium Pistachio
2 dl fløde
1 tsk stødt kanel
1 dl valnødder, grofthakket
1 dl pecannødder, grofthakket
1 dl tørrede abrikos, finthakket
1 dl tørrede figner, hakket
* Tilberedning
Hak chokoladen groft.
Varm chokolade op i et vandbad.
Rør fløde i og vend de øvrige ingredienser i blandingen.
Vend hele blandingen rundt i chokoladen, så alt fyld er dækket.
Hæld massen i en form på 20x20 cm foret med film.
Lad den køle af til næste dag i køleskabet.
Vend chokoladen ud af formen og skær den i passende stykker.
Opbevares på køl.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +