Logo

Chokoladefragilité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl æggehvider
200 g flormelis
300 g mandelmel

Fyld
2 ½ dl flødeskum
2 bl. husblas
250 g mørk chokolade
2 æg
100 g sukker
saft og skal af ½ appelsin

Bunde:
Æggehviderne piskes til marengs under tilsætning af flormelis.
Vend marengsmassen med mandelmelet.
Fordel dejen i 2 smurte springforme.
Bages i 30-40 min. ved 175°C.

Creme:
Æggene piskes lyse med sukker og røres sammen med den smeltede chokolade samt appelsinsaft og skal og smeltet husblas, herefter også flødeskum.
De to bunde lægges sammen om cremen i en springform og stilles på køl i 4 timer.
Kan evt. fryses og tages ud 10 min. før servering.
Kan serveres med fx frugtsorbet og brombærcoulis, som er en blendet sauce af brombær, sødet med flormelis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?