2 dl  æggehvider
200 g  flormelis
300 g  mandelmel
 
Fyld 
2 ½ dl  flødeskum
2 bl. husblas
250 g  mørk chokolade
2 æg
100 g  sukker
saft og skal af ½ appelsin 
Bunde: 
Æggehviderne piskes til marengs under tilsætning af flormelis. 
Vend marengsmassen med mandelmelet. 
Fordel dejen i 2 smurte springforme. 
Bages i 30-40 min. ved 175°C.
Creme: 
Æggene piskes lyse med sukker og røres sammen med den smeltede chokolade samt appelsinsaft og skal og smeltet husblas, herefter også flødeskum. 
De to bunde lægges sammen om cremen i en springform og stilles på køl i 4 timer. 
Kan evt. fryses og tages ud 10 min. før servering. 
Kan serveres med fx frugtsorbet og brombærcoulis, som er en blendet sauce af brombær, sødet med flormelis.