Logo

Chokoladefromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 stk æggeblommer
75 g sukker
vanilje
150 g mørk chokolade
2 dl fløde
100 g sukker

Chokoladen smeltes over vandbad. Fløden piskes til skum. Æggeblommer, sukker og vanilje piskes luftig og vendes sammen med chokoladen og til sidst den piskede fløde. Serveres med karameltråde og orangechokolade.

Karameltråde:
Sukkeret smeltes i en gryde, afkøles let og hældes ud på et stykke bagepapir med en spiseske.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?