Logo

Chokoladeganache

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g piskefløde
205 g mørk chokolade
50 g honning

Fløde og honning koges og den hakkede chokolade røres i .
Ganache kan anvendes til at hælde over kager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med rå jordbærmarengsEn skøn luftig lagkage med et strejf af citrus er her lagt sammen med en rå jordbærmarengs
• Æbletærte med ny smagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os