Logo

Chokoladeis Ecorces d'Orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Æggeblommer
20 g Van Houtens
70 g Flormelis
2 dl Letmælk
1 1/2 dl Piskefløde
30 g Valrhona Orange

Æggeblommerne piskes grundigt med Kakaopulver, flormelis og halvdelen af mælken.
Resten af mælken hældes i under omrøring.
Fløden piskes til skum (ikke for fast), og blandes forsigtigt i.
Chokoladen hakkes i små tern, ca. 3x3 mm, men skal ikke i blandingen fra start.
Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine.
Chokoladen tilsættes efter 15 minutter.
Server isen med flødeskum og friske hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte bananer med mandelsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær-jordbær sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte bananer med mandelsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os