Logo

Chokoladeis Ecorces d'Orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Æggeblommer
20 g Van Houtens
70 g Flormelis
2 dl Letmælk
1 1/2 dl Piskefløde
30 g Valrhona Orange

Æggeblommerne piskes grundigt med Kakaopulver, flormelis og halvdelen af mælken.
Resten af mælken hældes i under omrøring.
Fløden piskes til skum (ikke for fast), og blandes forsigtigt i.
Chokoladen hakkes i små tern, ca. 3x3 mm, men skal ikke i blandingen fra start.
Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine.
Chokoladen tilsættes efter 15 minutter.
Server isen med flødeskum og friske hindbær.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChocoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangeis med lun nøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronlikørcreme i små vandbakkelser med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChocoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os