Logo

Chokoladeis - den lette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. vaniljeis
300 g mørk chokolade 
 
Lad chokoladen smelte i et vandbad.
Stil isen i et sted hvor den kan smelte en lille smule. når isen er smeltet en
smule, blander du det med chokoladen.
Stil chokoladeisen i fryseren i ca. 3-4 timer.
 
Tips: Hvis du vil ha noget ekstra ud af det så kan du også komme groft hakket chokolade i - det er bedst med mørk chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkummetmælksfrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grund isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkummetmælksfrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os