Logo

Chokoladeis - den lette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. vaniljeis
300 g mørk chokolade 
 
Lad chokoladen smelte i et vandbad.
Stil isen i et sted hvor den kan smelte en lille smule. når isen er smeltet en
smule, blander du det med chokoladen.
Stil chokoladeisen i fryseren i ca. 3-4 timer.
 
Tips: Hvis du vil ha noget ekstra ud af det så kan du også komme groft hakket chokolade i - det er bedst med mørk chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os