Logo

Chokoladeis med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æggeblommer
4 spsk flormelis
150 g mørk chokolade
4-6 små makroner
½ liter piskefløde
 
Tilbehør: Årstidens frugt
 
Pisk æggeblommer godt med flormelis.
Smelt chokoladen over vandbad og rør den i æggemassen.
Bland groftknuste makroner i.
Pisk fløden til skum og vend den i.

Kom ismassen i en form eller skål og frys den et par timer.
Skiv op i portionsglas eller på tallerkener og garnér med friske frugter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?