Logo

Chokoladeis med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æggeblommer
4 spsk flormelis
150 g mørk chokolade
4-6 små makroner
½ liter piskefløde
 
Tilbehør: Årstidens frugt
 
Pisk æggeblommer godt med flormelis.
Smelt chokoladen over vandbad og rør den i æggemassen.
Bland groftknuste makroner i.
Pisk fløden til skum og vend den i.

Kom ismassen i en form eller skål og frys den et par timer.
Skiv op i portionsglas eller på tallerkener og garnér med friske frugter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med sprøde myntebladeDesserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade
• Æbledessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med makronflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!