Logo

Chokoladeis med kokosmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En dessert, der egner sig til gæstemad. Lad den stå 3 minutter inden den skæres. Denne opskrift er italiensk inspireret. Italienernes is-kunnen er jo legendarisk.
Denne chokoladeis kommer fra en lille landevejskro uden for Siena.

Opskriften er til to franskbrødsforme, ca. 18-20 personer:

1 1/2 liter fløde
200 g chokolade
4 dl pasteuriseret æggeblomme
150 g flormelis
6 pasteuriserede æggehvider
400 g flormelis
200 g reven kokos

Fløde og chokolade koges op sammen og afkøles.

Æggeblomme og flormelis piskes.

Heri kommes den kolde blanding af fløde og chokolade.

Den kommes i form og fryses.
Æggehvider og flormelis piskes stift og blandes op med revet kokos. Kokosmassen lægges i et tykt lag oven på isen og fryses ned igen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostedessert med blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronpie med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære og abrikosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Osteanretning ret nem1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os