Logo

Chokoladeis med kokosmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dessert, der egner sig til gæstemad. Lad den stå 3 minutter inden den skæres. Denne opskrift er italiensk inspireret. Italienernes is-kunnen er jo legendarisk.
Denne chokoladeis kommer fra en lille landevejskro uden for Siena.

Opskriften er til to franskbrødsforme, ca. 18-20 personer:

1 ½ liter fløde
200 g chokolade
4 dl pasteuriseret æggeblomme
150 g flormelis
6 pasteuriserede æggehvider
400 g flormelis
200 g reven kokos

Fløde og chokolade koges op sammen og afkøles.

Æggeblomme og flormelis piskes.

Heri kommes den kolde blanding af fløde og chokolade.

Den kommes i form og fryses.
Æggehvider og flormelis piskes stift og blandes op med revet kokos. Kokosmassen lægges i et tykt lag oven på isen og fryses ned igen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?