Logo

Chokoladeis med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
120 g mørk bitter chokolade
3 æggeblommer
75 g flormelis
1/2 l. piskefløde
3 spsk cognac
100 g makroner
 
Bræk chokoladen i stykker og smelt den sammen med en 1/2 dl af fløden.
Æggeblommer og flormelis piskes luftig og chokolademassen røres i.
Piskefløden piskes og vendes i sammen med cognac.
Massen hældes i en form.
Tryk knuste makroner lidt ned i isen.
Frys 5-6 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os