Logo

Chokoladekage med appelsin-syltede frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladekage med appelsin-syltede frugter

 

Forkæl dine gæster og dig selv med denne friske chokoladekage med appelsin-syltede frugter. Den er meget lækker. Find opskriften her...

Husk at lægge frugterne i appelsinsaft dagen før.

Arbejdstid: 30 min. Trækketid: 10-12 timer. Bagetid: 40 min. Fryseegnet uden tilbehør. 1 kage eller 10-12 stykker.

 

#

150 g mørk chokolade

125 g smør + lidt til formen

1 usprøjtet appelsin (fintrevet skal)

5 æg

200 g sukker

1 dl mælk

100 g hvedemel

1 tsk bagepulver

Tilbehør:

250 g svesker og rosiner

1 usprøjtet appelsin (fintrevet skal)

2 dl friskpresset appelsinsaft

evt. flødeskum

*

 

Lad svesker og rosiner trække i appelsinsaft og appelsinskal natten over.

Tænd ovnen på 175 °C.

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og tilsæt appelsinskal.

Pisk æg og sukker skummende og tilsæt mælken.

Sigt mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen.

Vend chokoladen i dejen og hæld den i en smurt springform.

Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 min.

Server svesker og rosiner og evt. flødeskum til kagen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?