Logo

Chokoladeparfait med hyldebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

7 æggeblommer
75 g sukker
6 dl piskefløde
1/8 l. cremefraiche

150 g. mørk chokolade smeltes.

65 g hakkede nødder

75 g revet chokolade

1 appelsin (kun skallen)
 
1. Æggeblommer og sukker piskes. Fløde og cremefraiche piskes.
Chokolade blandes med æg og sukker, og blandes med fløde og cremefraiche.
2. Til sidst blandes nødder, revet chokolade og appelsin­skal i.
3. Hældes i små cocotter eller form og fryses.
 
Hyldebærsauce:
300 g hyldebær
150 g sukker
vand med lidt citronsaft ­
 
1. Bær, sukker og vand koges op.
2. Blend den ene halvdel og bland den med den anden halvdel. Afkøl.
3. Chokoladeparfaiten an­rettes på hyldebærsaucen og pyntes med bær m.m.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pistaciefromage med bærsauce og creme de cassisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daimis med karamelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pistaciefromage med bærsauce og creme de cassisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!