Logo

Chokoladeparfait med hyldebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 æggeblommer
75 g sukker
6 dl piskefløde
1/8 l. cremefraiche

150 g. mørk chokolade smeltes.

65 g hakkede nødder

75 g revet chokolade

1 appelsin (kun skallen)
 
1. Æggeblommer og sukker piskes. Fløde og cremefraiche piskes.
Chokolade blandes med æg og sukker, og blandes med fløde og cremefraiche.
2. Til sidst blandes nødder, revet chokolade og appelsin­skal i.
3. Hældes i små cocotter eller form og fryses.
 
Hyldebærsauce:
300 g hyldebær
150 g sukker
vand med lidt citronsaft ­
 
1. Bær, sukker og vand koges op.
2. Blend den ene halvdel og bland den med den anden halvdel. Afkøl.
3. Chokoladeparfaiten an­rettes på hyldebærsaucen og pyntes med bær m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her