Logo

Chokoladeparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggeblommer
1 helt æg
100 g sukker
½ dl vand
½ dl cacao
100 g mørk chokolade
½ l. piskefløde

Æggene og halvdelen af sukkeret piskes hvidt.
Det resterende sukker, vand og cacao koges op og hældes under stadig piskning i æggemassen, der herefter piskes kold og luftig.
Heri vendes den smeltede chokolade og den letpiskede fløde.
Fyld det hele i en form og frys det i minimum 2 timer.
Server chokaladeparfaiten med ristede mandler og hvid chokoladesauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her