Logo

Chokoladeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 æggeblommer
1 ½ dl vand.
75 g sukker.
150 g mørk (bitter) chokolade.
2 spsk sigtet kakaopulver.
½ l. piskefløde.

Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.
Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af.
Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen.
Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen.
Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?