Logo

Chokoladeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 æggeblommer
1 1/2 dl vand.
75 g sukker.
150 g mørk (bitter) chokolade.
2 spsk sigtet kakaopulver.
1/2 l. piskefløde.

Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.
Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af.
Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen.
Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen.
Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gullaschsuppe + VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
• HyldeblomstsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os