Logo

Chokolademus 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. flødeskum
1 1/2 dl smeltet chokolade (mørk)
1 1/2 spsk mælk (letmælk)
1 dl groft hakket hasselnødder
chokolade krymmel
 
Bland flødeskum, mælk og nødder sammen.
Lad blandingen stå i køl i ca. 10 min.
Del blandingen i 8 stykker som mus.
Dyp stykkerne i chokoladen.
Drys krymmel på.
Stil chokolademussene på køl til chokoladeovertrækket er hårdt.
 
Tips: chokolade musene kan have flere krymmel overflader. fx. chokolade
sølvkugler, regnbue krymmel o.s.v.
Du kan også fryse dem ned - de kan holde til ca. 1/2 måned.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsorbet med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landsuppe + Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!