Logo

Chokolademus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 hele kogte pærer (evt. konserves)
100 g overtrækschokolade
15 g mandelsplitter
4 hele mandler (flækkes)
1 ½ -2 dl piskefløde

Overtrækschokoladen smeltes i vandbad.
Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne.
De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle.
Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-rabarbergrød med marcipanflødeskumDesserten er en klassisk, dansk frugtgrød
• 2 slags is til frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!