Logo

Chokolademus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 hele kogte pærer (evt. konserves)
100 g overtrækschokolade
15 g mandelsplitter
4 hele mandler (flækkes)
1 ½ -2 dl piskefløde

Overtrækschokoladen smeltes i vandbad.
Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne.
De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle.
Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her