Logo

Chokolademus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 hele kogte pærer (evt. konserves)
100 g overtrækschokolade
15 g mandelsplitter
4 hele mandler (flækkes)
1 1/2 -2 dl piskefløde

Overtrækschokoladen smeltes i vandbad.
Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne.
De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle.
Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnød gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os