Logo

Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 personer)
 
Biscuitdej:
3 æg
80 g sukker
40 g kartoffelmel
40 g almindeligt hvedemel
en knivspids bagepulver
lidt vanilje
 
Citronsorbet:
Sukkerblanding af 1/2 vand og 1/2 sukker tilsættes citronsaft efter behag.
Røres i 1/2 time i maskine eller stilles i fryser og omrøres hver halve time.
 
Chokoladecreme:
185 g mørk chokolade
2 æggeblommer
1/2 liter piskefløde
lidt Grand Marnier
 
Biscuitdej:
1. Æggene piskes op med sukker og vanilje, melet og bagepulveret tilsættes lidt efter lidt.
2. Smøres derefter ud på bage papir i et tyndt lag.
Bages i 5 minutter ved 180ºC.
 
Chokoladecreme:
1. Smelt chokoladen og rør derefter æggeblom­merne i chokoladen.
Lidt før massen er kold, røres den piskede fløde i, hvorefter cremen stilles i køleskab i en time.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
• Glaseret sherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os