Logo

Chokoladeroulade med råmarine­rede jordbær og citronsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Biscuitdej:
3 æg
80 g sukker
40 g kartoffelmel
40 g almindeligt hvedemel
en knivspids bagepulver
lidt vanilje
 
Citronsorbet:
Sukkerblanding af ½ vand og ½ sukker tilsættes citronsaft efter behag.
Røres i ½ time i maskine eller stilles i fryser og omrøres hver halve time.
 
Chokoladecreme:
185 g mørk chokolade
2 æggeblommer
½ liter piskefløde
lidt Grand Marnier
 
Biscuitdej:
1. Æggene piskes op med sukker og vanilje, melet og bagepulveret tilsættes lidt efter lidt.
2. Smøres derefter ud på bage papir i et tyndt lag.
Bages i 5 minutter ved 180ºC.
 
Chokoladecreme:
1. Smelt chokoladen og rør derefter æggeblom­merne i chokoladen.
Lidt før massen er kold, røres den piskede fløde i, hvorefter cremen stilles i køleskab i en time.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her