Logo

Citron- og rosmarinsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ¼ l. vand
250 g sukker
2 citroner
15 g friske rosmarinblade

Riv cironerne og pres dem. Vandet og sukkeret varmes op til sukkeret er opløst. Lad lagen koge yderligere et par minutter. Hæld halvdelen af lagen i en anden gryde. Tilsæt citronskal i den en portion og lad den småkoge ved svag varme i yderligere 10 min. Derefter tilsættes resten af citronsaften, led det køle ned.
Rosmarinkvistene lægges i den anden portion lage. Den skal have et kort opkog, sluk for varmen og lad lagen trække i 15 minutter. Si derefter lagen ned i citronlagen. Lad blandingen køle af.
Herefter fryses lagen i en ismaskine indtil den er fast. Sorbeten kommes derefter over i en kold skål og stilles i fryseren i højest 2 dage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesamkræmmerhus med passionsfrugtcreme og frisk frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SvanerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamkræmmerhus med passionsfrugtcreme og frisk frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!