Logo

Citron- og kiwisorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
2 1/2 dl råsukker
2 dl citronsaft
2 kiwi
1 citron, Reven skal heraf
3 æggehvider, stiftpiskede

Vand og sukker koges over svag varme, indtil sukkeret er helt opløst. Når væsken er afkølet blandes den med citronsaft, kiwimos og reven citronskal. Den hældes derefter i en fryseform og stilles i fryseren i ca. 1 time. Blandingen tages derefter ud af fryseren og røres grundigt igennem. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i og desserten stilles tilbage i fryseren i 2 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!