Logo

Citron og kanelis med syltede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Isen:
2 æg
2 æggeblommer
100 g sukker
5 dl piskefløde
saft og fintrevet skal af 2 citroner
1/2-1 spsk kanel efter smag

pærer:
4 pærer
150 g sukker
7,5 dl vand
1/2 citron
1/2 stang kanel

Isen:
Æggene og de to ekstra blommer piskes meget grundigt med sukkeret, til det er lyst og luftigt (brug elpisker).
Fløden piskes til let skum, som vendes i æggeblandingen.
Blandingen smages til med citronsaft, revet skal samt kanel.
Fordeles i små portionsforme og fryses.

Pærer:
Pærerne skrælles og kernehuse stikkes ud.
De kommes i en kasserolle med vand, sukker, citron og kanel.
Koger op og simrer i ca. 7-10 minutter.
Lad pærerne trække i lagen, til de er afkølede.

Ved servering vendes isen ud og serveres med de hele pærer.
Evt. kan der pyntes med blade af citronmelisse.

Tips: Æg og sukker til isen skal piskes, til sukkeret er helt opløst.
Det går lidt hurtigere, hvis massen piskes i en skål over varmt vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os