Logo

Citron-frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til frugtis (se opskrift)
2 dl citronsaft (ca. 3-4 citroner)
reven skal af 2 citroner

Kog grundsukkerlagen. Tilsæt efter kogningen reven citronskal. Lad lagen trække ca. ½ time.
Tilsæt derefter citronsaften. Hæld blandingen gennem en trådsigte og kontroller derefter med sukkeraræometeret om den måler 15° Be. Frys den i ismaskine.
Citron-frugtis bliver ikke gul som nogle måske ville forvente, men hvid.
Som selvstændig dessert kan isen anrettes i portionsglas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberskum med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forført figenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MandelbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!