Logo

Citron-frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til frugtis (se opskrift)
2 dl citronsaft (ca. 3-4 citroner)
reven skal af 2 citroner

Kog grundsukkerlagen. Tilsæt efter kogningen reven citronskal. Lad lagen trække ca. ½ time.
Tilsæt derefter citronsaften. Hæld blandingen gennem en trådsigte og kontroller derefter med sukkeraræometeret om den måler 15° Be. Frys den i ismaskine.
Citron-frugtis bliver ikke gul som nogle måske ville forvente, men hvid.
Som selvstændig dessert kan isen anrettes i portionsglas.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?