Logo

Citronfromage uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. fløde  
175 g sukker  
8-10 blade husblas  
ca. 1 dl citronsaft
 
Pisk fløden men ikke for stift, vend sukkeret i.
Blød husblasen op og smelt den.
Kom smagen i husblasen for så undgår man trevler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?