Logo

Citronbudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 blade husblas
2 æg
¾ dl sukker
2 dl mælk eller kaffefløde
2 dl piskefløde
reven skal af 1 citron
2 citroner, saften deraf

Læg husblasen, ét blad ad gangen, i koldt vand. Lad dem stå i ca 10 min og tryk dem derefter fri for vand.

Del æggene. Kom blommerne i en kasserolle og hviderne i en stor skål. Hæld sukker og mælk i kasserollen og lad det hele simre under stadig piskning til det bliver tykt. Cremen må ikke koge, den skiller let, lad den blot simre, til den lige når kogepunktet.

Kom husblasen i den varme creme, og rør rundt til den er smeltet. Lad cremen køle men rør i den en gang imellem.

Pisk hviderne til hårdt skum. Pisk også fløden så den bliver godt stiv. Bland herefter cremen med citronskal, citronsaft samt flødeskum og vend til sidst de piskede æggehvider i.

Hæld massen op i én stor skål eller 6 mindre portionsskåle. Lad den stå koldt i mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her