Logo

Citronbåde med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g brombær
2 spsk sukker
4 store citroner
4 tsk sukker
120 g flødeost
2 1/2 dl piskefløde
 
Skyl bærrene og drys dem med sukker.
Skær citronerne over på langs og udhul dem.
Drys lidt sukker i hver.
Rør osten blød. Pisk fløden stiv.
Kom 4 spsk flødeskum i en sprøjtepose og læg den i køleskabet.
Rør resten af flødeskummet med osten og lidt sitronsaft.
Fordel bærrene i citronskallerne og kom ostecremen over.
Pynt med bær og flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abemad med råcremeFrugtsalat med råcreme er en ret som de fleste kender som Abemad. Dette er en let dessert,...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinfromage med mandelsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abemad med råcremeFrugtsalat med råcreme er en ret som de fleste kender som Abemad. Dette er en let dessert,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os