Logo

Citronchokolade roulade med meloncoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fragilitebund, kan bestilles hos en bager
3-4 spsk hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
275 g flødechokolade
3/4 citronsaft

Chokoladen smeltes langsomt over vandbad.
Fløden piskes til let skum.
Chokoladen vendes heri og piskes let ind.
Citronsaften røres også i cremen.
Nøddeflager fordeles på kagebunden og cremen fordeles herpå.
Rulles forsigtigt til en roulade, som stilles i køleskabet i 2-3 timer.

Meloncoulis:
1 melon
1 mangofrugt
saften af 1 citron
1 spsk sukker
evt. citronmelisse til

Melon og mangoen skrælles, og henholdsvis kerner og sten fjernes.
Frugterne skæres i små tern og tilsættes sukker og citronsaft.
Vend evt. lidt hakket citronmelisse i lige før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkompot med yoghurttimbale 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fordrukne blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røde sommerbær i mousserende hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os