Logo

Citronchokolade roulade med meloncoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 fragilitebund, kan bestilles hos en bager
3-4 spsk hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
275 g flødechokolade
¾ citronsaft

Chokoladen smeltes langsomt over vandbad.
Fløden piskes til let skum.
Chokoladen vendes heri og piskes let ind.
Citronsaften røres også i cremen.
Nøddeflager fordeles på kagebunden og cremen fordeles herpå.
Rulles forsigtigt til en roulade, som stilles i køleskabet i 2-3 timer.

Meloncoulis:
1 melon
1 mangofrugt
saften af 1 citron
1 spsk sukker
evt. citronmelisse til

Melon og mangoen skrælles, og henholdsvis kerner og sten fjernes.
Frugterne skæres i små tern og tilsættes sukker og citronsaft.
Vend evt. lidt hakket citronmelisse i lige før serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?