Logo

Citronfromage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl Gaio naturel
50 g flødeost light
2 spsk Citronsaft
½ tsk reven citronskal (usprøjtet/økologiske)
2 spsk appelsinsaft
Sødemiddel svarende til 75-100 º sukker
1½ tsk husblaspulver
½ dl vand
2 æggehvide

Gaio, flødeost light, citron- og appelsinsaft samt citronskal blandes godt sammen.
Fromagen smages til med sødemiddel.
Vand og husblaspulver opvarmes i vandbad eller i mikrobølgeovn, til husblasen er opløst.
Husblas afkøles let og hældes i blandingen under kraftig omrøring.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i blandingen.
Fromagen hældes i portionsglas og stilles i køleskab i mindst 1 time.
Citronfromagen kan pyntes med fintrevet citronskal.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
• Hvid chokoladeis med pandegrillet ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os