# Ingredienser
3 æg
3 dl letmælk
150 g hvedemel
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
1 ubehandlet citron, revet skal af
25 g smeltet smør + ekstra til stegning
100 g sukker
1 ubehandlet appelsin, revet skal af
150 g ricotta
* Tilberedning
Pisk æg og mælk sammen og bland med mel, sukker,
vaniljesukker og citronskal til en lind dej uden klumper.
Bland sukker med appelsinskal og stil til side.
Steg pandekagerne i en smule smør.
Læg dem sammen med ricotta og appelsinsukker.
Energi pr person: 2033KJ/486Kcal. Nærings pr 100 g: Protein:
6,4 g. Kulhydrat: 26,9 g. Fedt: 8,2 g.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +