Logo

Citronsouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 blade husblas
6 æg
9 spsk sukker
skal af 1 ½ citron
2 cl.citronsaft

Pynt:
flormelis
fint revet citronskal
lidt flødeskum

Bind pergamentpapir om en lille souffleskål så der bliver en krave der er 6 cm højere end skålen.

Husblas udblødes i koldt vand.

Del æggene og pisk blommer og sukker til det er tykt og skummende.
Tilsæt den revne citronskal og halvdelen af citronsaften.
Knug husblas fri for væde og smelt den over vandbad eller i micro-ovn og tilsæt resten af saften så den bliver håndvarm og rør i en tynd stråle i æggemassen.
Pisk hvider stive og fold dem forsigtigt i ( Når den begynder at tykne).
Massen hældes i de små skåle og stilles i køleskab til den stivner.

Papiret fjerne og soufflerne pyntes med et tyndt lag formelis og fintstrimlet citronskal.
Giv flødeskum til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her