Logo

Citronsouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

400 g sukker

6 æggeblommer

6 æggehvider

2 citroner

smør

skal fra 2 citroner

 

Æggeblommerne piskes sammen med sukkeret og den fintrevne skal af citro­nerne. Æggehviderne piskes stive og ven­des i massen til sidst.

Souffleen kommes i et smurt ovnfast fad, og desserten bages i ovnen ved 200°C ca 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her