Logo

Citronsouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g sukker

6 æggeblommer

6 æggehvider

2 citroner

smør

skal fra 2 citroner

 

Æggeblommerne piskes sammen med sukkeret og den fintrevne skal af citro­nerne. Æggehviderne piskes stive og ven­des i massen til sidst.

Souffleen kommes i et smurt ovnfast fad, og desserten bages i ovnen ved 200°C ca 15 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-rabarberkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Tips om bedre madvaner ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær i rødvinslageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-rabarbergrød med marcipanflødeskumDesserten er en klassisk, dansk frugtgrød
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os