Logo

Citrontærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citrontærter

 

Slut en god middag af med en frisk dessert af hjemmebagte kager serveret med en færdigkøbt citroncreme og lidt flødeskum.

Arbejdstid: 30 min. Hviletid: 1 time Bagetid: ca. 15 min. 8-10 stk.

 

#

Mørdej:

175 g hvedemel

125 g smør

1 spsk sukker

1 lille æg

 

Fyld:

100 g lemoncurd (se Tips)

1 dl piskefløde

citronmelisse

*

 

Smuldr mel, smør og sukker sammen, evt. i en foodprocessor.

Saml med æg og læg dejen i køleskab i 1 time.

 

Rul dejen ud og udstik 8-10 runde kager.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem svagt lysebrune ved 175 °C i ca. 15 min.

Afkøl på en bagerist.

 

Fordel lemoncurd på kagerne lige før servering.

Pynt med flødeskum og citronmelisse.

 

TIPS: Lemoncurd er en engelsk citroncreme, der købes på glas. Du finder den i supermarkedets afdeling for marmelade og lignende.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?