Logo

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt


En variation af denne her får man i mange hotel-morgenmads-buffeter, hvor jeg altid tænker: "Sikke et arbejde." Men får man først taget på at skære filetter ud af citrusfrugterne, er den faktisk nem og hurtigt at lave. En lille skarp kniv er til gengæld obligatorisk. Salaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til.

Til 1 person. Tilberedningstid:10 min. Ikke fryseegnet.

 

#

½ rosa grape

½ appelsin

2 tsk limesaft

100 g drænet yoghurt

kanel

sukrin eller sukker

*

 

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

 

Skær skrællen - også det hvide - af den halve grape og appelsin.

Skær frugtkødet i tynde skiver eller fileter.

Dryp med limesaft.

Smag yoghurt til med kanel og sukrin og server cremen til frugten.

 

Kalorier: 192 kcal. Protein 7 g (15%) Kulhydrat 22 g (45%) Fedt 9 g (40%) Kostfibre 2 g.

 

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsintærteEn lækker tærte med fyld af vaniljekogte appelsinskiver. Et hit til alle, der elsker...
• Pærer i appelsinsauceEn nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet
• AppelsintærteEn lækker tærte med fyld af vaniljekogte appelsinskiver. Et hit til alle, der elsker...
• VindruetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os