Logo

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt


En variation af denne her får man i mange hotel-morgenmads-buffeter, hvor jeg altid tænker: "Sikke et arbejde." Men får man først taget på at skære filetter ud af citrusfrugterne, er den faktisk nem og hurtigt at lave. En lille skarp kniv er til gengæld obligatorisk. Salaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til.

Til 1 person. Tilberedningstid:10 min. Ikke fryseegnet.

 

#

½ rosa grape

½ appelsin

2 tsk limesaft

100 g drænet yoghurt

kanel

sukrin eller sukker

*

 

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

 

Skær skrællen - også det hvide - af den halve grape og appelsin.

Skær frugtkødet i tynde skiver eller fileter.

Dryp med limesaft.

Smag yoghurt til med kanel og sukrin og server cremen til frugten.

 

Kalorier: 192 kcal. Protein 7 g (15%) Kulhydrat 22 g (45%) Fedt 9 g (40%) Kostfibre 2 g.

 

Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurt

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?