Logo

Cocio is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 æggeblommer
60 g sukker
korn af 1/4 stang vanilje
33 cl Cocio cacaomælk (1 dåse)
1/4 dl fløde 13 (kaffefløde)
 
Æg og sukker piskes tyk, vaniljekorn tilsættes sammen med Cocio og fløde.
Fryses -
Kan tages ud af fryser 1/2 time før brug, hvis konsistens som softice ønskes.
 

Tips: Hvis det skal være rigtigt lækkert, så lav portionsanretninger med to små portionsskåle - én til isen (lav  1/2 portion) og én til Creme brulée med appelsinsmag.

Se også opskriften: Creme brulée med appelsinsmag

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtblancmangerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
• Ris à l'amande med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!