Logo

Cocio is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
60 g sukker
korn af ¼ stang vanilje
33 cl Cocio cacaomælk (1 dåse)
¼ dl fløde 13 (kaffefløde)
 
Æg og sukker piskes tyk, vaniljekorn tilsættes sammen med Cocio og fløde.
Fryses -
Kan tages ud af fryser ½ time før brug, hvis konsistens som softice ønskes.
 

Tips: Hvis det skal være rigtigt lækkert, så lav portionsanretninger med to små portionsskåle - én til isen (lav  ½ portion) og én til Creme brulée med appelsinsmag.

Se også opskriften: Creme brulée med appelsinsmag

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?