Logo

Cocktailfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pasteuriserede æggeblommer  
125 gram sukker  
4 blade husblas  
sherry efter smag  
2 1/2 dl piskefløde  
4 pasteuriserede æggehvider
hakkede cocktailbær
evt hakkede nødder og chokolade 
Pynt:  
Flødeskum
cocktailbær 
Blade af frisk citronmelisse
 
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Husblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i sherryen over vandbad.
Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider og cocktailbær.
Pyntes med flødeskum og cocktailbær, citronmelisse eller orangestænger eller chokoladekringler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold sommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os