Logo

Cognacbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. mælk ( fløde 13%)
50 g sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g sukker
7 blade gelatine
3/4-1 dl cognac (efter smag)
1/2 l. piskefløde

Mælk, sukker og vanilje koger op. Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Cognacen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Dekoreres med fløde og serveres med kirsebærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Panna cotta med jordbærPanna cotta er italiensk og betyder "kogt fløde". Fløden skal akkurat nå kogepunktet ved...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os