Logo

Cognac-slikkerier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)

100 g hvid chokolade
35 g finthakket marcipan
2 cl Cognac

Smelt 100 g hvid chokolade over et vandbad og tilsæt 35 g finthakket marcipan og 2 cl Cognac.
Rør det til en jævn masse og hæld det over i færdigbagte mandelskåle.
Sæt anretningen på køl et par timer.
Ved servering høvles lidt hvid chokolade over desserten.

Et ekstra pift fås med appelsinchips:
Skær tynde skive appelsiner og drys dem med rørsukker.
Bag dem ved 100º i 30-40 min. til de er sprøde, og brug dem som pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersuppe - koldDenne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere, skal du jævne med...
• Frisk frugt med yoghurtEn krydret marinade gør appelsiner og jordbær til en forfriskende dessert. Smagen...
• RådhuspandekagerRådhuspandekager er en specialitet bestående af tynde pandekager, som er rullet med...
• Rabarber-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os