Logo

Cones with whipped cream

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cones with whipped cream

(Kræmmerhuse med flødeskum)

3 large eggs

4 oz (100 g) sugar

4 oz (100 g) flour

2 tablesp. (½ dl) water or beer

Seeds from ½ vanilla pod

 

Mix the ingredients to form a fairly soft dough, and drop on to a well-greased baking sheet with a large teaspoon, leaving plenty of room between each. Flat­ten out into round, thin cakes with a palette-knife.

Bake at 360°F (200°C) for 7-8 minutes.

Form into cones while still warm and cool in bottle-necks.

Fill with whipped cream and drizzle with a good quality melted couverture chocolate.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?