Logo

Cones with whipped cream

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cones with whipped cream

(Kræmmerhuse med flødeskum)

3 large eggs

4 oz (100 g) sugar

4 oz (100 g) flour

2 tablesp. (1/2 dl) water or beer

Seeds from 1/2 vanilla pod

 

Mix the ingredients to form a fairly soft dough, and drop on to a well-greased baking sheet with a large teaspoon, leaving plenty of room between each. Flat­ten out into round, thin cakes with a palette-knife.

Bake at 360°F (200°C) for 7-8 minutes.

Form into cones while still warm and cool in bottle-necks.

Fill with whipped cream and drizzle with a good quality melted couverture chocolate.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
• Fersken trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os